Silviu Loghin
Cititor

Va felicit pentru conținutul cărții, si modul de transmitere al informațiilor, pe care l- ati folosit (dialogul dintre cele două personaje).
Trebuie sa recunosc am fost sceptic, dupa ce am cumparat-o, referitor la continut si mai ales la faptul ca aproape totul este sub forma de dialog, dar m-am înșelat.
Nu mai vorbesc de formatul cartii, in coperti cartonate frumos (chiar dacă prețul a fost mai maricel, dar a meritat).

Am citit înainte de aceasta cartea, Cel mai bogat om din Babilon, Tata bogat, tata sarac si Drumul catre libertatea financiara, dar nici una nu se compara cu a dvs.
Încă o dată BRAVO!

testimonial-daniel-pristavu
Daniel Pristavu
sales expert & trainer

Pentru mine cartea “Banii muncesc pentru mine” este o colecție de principii financiare complexe explicate concis și într-un mod ușor de înțeles care aplicate chiar și în proporție de doar 10% ne pot ajuta să ajungem la independență și chiar libertate financiara absolută.

Din momentul în care am cunoscut personajele, mi-a fost foarte greu să las cartea din mână. E o carte ușor de citit și conține informații ce pot fii folosite de către oricine își dorește să scape de povara lipsei de bani și să se bucure cu adevarăt de ei.

testimonial-cristina-baranescu
Baranescu Cristina
antreprenor, public speaker

Dacă banii încă nu muncesc pentru tine în viața ta, merită să citești cartea scrisă de Călin Iepure și Ciprian Ștefan. Cu siguranță vei avea câteva AHA-uri, indiferent că mai ai de lucrat în zona de mindset, de convingeri legate de bani, sau in zona de cum, de comportamente care să atragă banii spre tine.

Cartea te va ajuta, într-un mod lejer, prin oglinda oferită de personajul principal, să îți faci o radiografie pe zona financiară, pentru că, bine spun autorii în finalul cărții, pentru A Face e important să începi cu A Ști, iar după cunoaștere ai nevoie și de A Putea, care se traduce prin experiență, și de A Vrea.
Mult succes pe drumul spre Libertate Financiară!

testimonial-remus-balan
Remus Bălan
business coach şi speaker international

Wow! Finance made easy!

Când te gândești la o carte de educație financiară, te aștepți la teorii scorțoase, complicate și descurajante. Dar, “Banii muncesc pentru mine” este exact opusul, o lectură captivantă și inspirațională.

Adam sunt eu. Adam ești tu. Adam este fiecare dintre noi, cei mulți, lipsiți de educație financiară sănătoasă. Această carte poate fi povestea mea și a ta, povestea transformării noastre dintr-un novice într-un expert în gestionarea banilor.

“Banii muncesc pentru mine” ne arată cum putem deveni David (simbolistica numelor eroilor principali este fantastică), un maestru al libertățiii financiare absolute. Ne explică cum ne putem schimba relația cu banii și cum îi putem transforma din stăpâni în servanți.

Autorii ne prezintă un proces simplu, transformațional, explicat pas cu pas, susținut cu exemple ușor de înțeles și, poate cel mai important, aplicabil imediat.

Banii muncesc pentru mine este o carte obligatorie. Punct.

testimonial-adina-todea
Adina Todea Ardelean
mamă, antreprenor, trainer, networker

Fantastic! În sfârșit am înțeles la nivel personal cum pot să fac să obțin venituri pasive, și cum, de fapt, mai toți avem și alegem conștient sau nu să ne construim din păcate doar venituri active – cele care au nevoie de efortul și munca noastră.

Am citit acele câteva cărți care există pe piața românească și nu prea m-au lămurit! Înțelesesem ceva, dar mi se părea greu de aplicat…

Dar cartea “Banii muncesc pentru mine”, datorită abordării tip poveste, mi-a adus mută claritate. Acum este clar și ușor de aplicat!

testimonial-constantin-patasanu
Constantin Patasanu
antreprenor și trainer

Pentru mine această carte a reprezentat mai mult decât o lectură atractivă. Pe lângă dialogul captivant și informațiile extrem de utile pe care le prezintă, cartea transmite o serie de principii practice de educație financiară și antreprenorială, exprimate într-un limbaj simplu și ușor de înțeles de către oricare cititor.

O recomand cu căldură atât antreprenorilor, cât și tuturor celor care în drumul lor spre succes, împletesc dorința de a fi fericit cu visul libertății financiare.