banii-muncesc-autori-calin-iepure-2

Călin Iepure

Fondator baniimuncesc.ro, CEO bizz.club

Crede cu tărie că „Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie „pregătiți” atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Astăzi, Călin coordonează cea mai extinsă organizație de Business Networking din România – bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification – The Professional’s Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii – Platformă online de dezvoltare antreprenorială.

În calitate de co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri, cum ar fi  Fișa Postului de Antreprenor – Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev, Călătoria Speakerului – De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public sau Metoda Active Reviewing – Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training, Călin s-a specializat ca trainer, speaker, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, marketing online, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.

Călin este implicat activ în conferințe și programe educaționale alături de cei mai cunoscuți antreprenori, traineri și speakeri din România printre care amintim: Andy Szekely, Mihaela Tatu, Lorand Soares Szasz, Cristian Onețiu, Pera Novacovici, Ovidiu Oltean, Sorin Popa, Adrian Cioroianu, Zoltan Veres, Călin Biriș, Eusebiu Burcaș, Doru Pelivan, Paul Ardeleanu, Sorina Bradea, Emilia Bradea, Dan Mocanu, Marius Darie și Iulian Ghișoiu.

Other Member

banii-muncesc-autori-ciprian-stefan-3

Ciprian Ștefan

Fondator baniimuncesc.ro, CEO M.B.A.